Køkken

Som elev på Køkkenlinien vil du indgå i den daglige drift af kantinen på NVPRO. Vi laver morgenmad og frokost til skolens elever og ansatte hver dag, ligesom vi også leverer mad til andre virksomheder. Du har også mulighed for at komme i praktik.

På linien arbejder vi med:

  • Tilberedningsmetoder
  • Levnedsmidler
  • Kostplanlægning
  • Ernæring
  • Hygiejne
  • Varelagerstyring
  • Økonomi
  • Kassebetjening
Køkken

Færdig på NVPRO hva' så?

Når du har afsluttet dit forløb på Køkkenlinien, vil du have et godt indblik i levnedsmiddelbranchen. Du vil f.eks. kunne søge ind på uddannelser som kok, ernæringsassistent, gastronomassistent, slagter og bager/konditor.

Kontakt

Hvis du vil i direkte kontakt med linielæreren kan du kontakte:

Thomas Sørensen- 41 86 55 37 - ts@nvpro.dk