NVPRO/campus søger vejleder

 NVPRO/campus søger vejleder.

NVPRO/campus er inde i en fantastisk udvikling med endnu større opland end tidligere, og med mange nye tilbud til områdets uddannelsesøgende unge.

Vi søger derfor en kollega, der kan supplere vores team af dygtige og engagerede vejledere. Opgaven vil i overvejende grad bestå i vejledning af skolens produktionsskole- og KUU-elever.

Arbejdet vil foregå på alle skolens 6 afdelinger i et tæt samarbejde med vejlederteamets øvrige medarbejdere. Vejledningen skal bidrage til at skabe sammenhæng i elevens planer, og sikre progression og retning i forløbet hen imod uddannelse, således at vi bedst muligt understøtter elevens fortsatte vej gennem uddannelsessystemet.

Vores ambitionsniveau er højt, og vi forventer at du kan matche følgende forventninger:

Faglige:

  • Du har erfaring i vejledningssamtaler med unge.
  • Erfaring i samarbejde med kommuner, uddannelsesinstitutioner mfl.
  • Allround viden om ungdomsuddannelserne
  • Det optimale ville være at du har en vejlederuddannelse.

Personlige:

  • Du har masser af energi, og brænder for at arbejde med unge.
  • Du har gå-på-mod og godt humør – og formår at sprede glæde og optimisme omkring dig.
  • Du har en god fantasi og måske en lidt skæv vinkel på tilværelsen – men du tager dig selv, dit arbejde og dine omgivelser seriøst.
  • Du er en robust person, vedholdende og formår at holde fast i mål og aftaler.
  • Du kan både være meget bestemt – og have stor tålmodighed.
  • Du er en god holdspiller og kan se dig selv i et team af super-professionelle og -motiverede medarbejdere.

Det er en fordel at du har egen bil til rådighed.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn ift. overenskomst mellem Moderniseringsstyrelsen og Uddannelsesforbundet.

Ansøgningen sendes pr. e-mail til: ans@nvpro.dk. Samtaler afholdes i uge 26.

 

Ansøgningsfrist er mandag d. 26. Juni 2017 kl. 09.00

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos afdelingsleder Connie Thykier på tlf. 5167 2402 – mail: ct@nvpro.dk. Du kan se mere om skolen på www.nvpro.dk og på Facebook.

NVPRO/campus er en selvejende institution (Produktionsskole) under Undervisningsministeriet. Vi tilbyder et utraditionelt uddannelsesmiljø, hvor målet er at opøve de unges personlige, sociale og faglige kompetencer. Målgruppen er unge mellem 15 og 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart er parat til at gå i gang med en sådan. Vi underviser med udgangspunkt i ægte værdiskabende arbejde, og har aktiviteter i hele Nordvestsjælland .

Se meget mere på skolens hjemmeside: www.nvpro.dk