3 gør-det-selv tips til dit nye hjemmekontor

Et hjemmekontor er dejligt at have, og det er oplagt at bruge på dage, hvor du arbejder hjemme, hvis du er så heldig at have mulighed for det. Et hjemmekontor forudsætter at man har et rum, man kan afse til det. Det kan dog også være en løsning at indrette et hjørne af stuen til kontor, men det mest optimale er et rum, hvor man kan lukke døren, så man har ro til at arbejde, lægge budget eller noget andet.

Udover arbejde kan du også bruge hjemmekontoret til dine personlige anliggender som for eksempel aktiehandel. Her kan du, i fred og ro fra familien, holde øje med, hvordan dine aktier klarer sig, købe og sælge, og du kan læse på Aktieskole om både gode danske aktier og nogle af de mange udenlandske.

En gang maling gør underværker

Hvis der er tale om et rum, der har været brugt som pulterrum, kan det være, væggene trænger til nyt tapet og en gang maling. Det er let at gøre selv, hvis man altså har hænderne skruet godt på og har prøvet det før.

Sy nye gardiner

Hvis du har en symaskine, kan du også selv sy flotte gardiner til dit nye hjemmekontor. Sådan sparer du mange penge, og du får nogle gardiner, der er helt din egen stil. Herudover kan du glæde dig over selv at have lavet dem, hvilket er en stor tilfredsstillelse for mange DIY-folk.

Lav dit eget kludetæppe

Selv om der er tale om et rum, hvor der skal arbejdes på den ene eller anden måde, gør det ikke noget, at der er hyggeligt, særligt fordi det kan dreje sig om mange timer, man skal være der. Hvis du har nogle gamle stofrester, kan du kaste dig ud i at lave dit eget kludetæppe til hjemmekontoret. Det er sjovt at lave, og igen har du glæden ved at skabe og at se på noget, du selv har lavet. Et kludetæppe både hygger og luner på et kontor, så dette kan være et oplagt gør-det-selv projekt for dig, der vil indrette et hjemmekontor eller måske pifte det gamle op.