Få overskud til DIY-projektet

Hverdagen kan være hæsblæsende, og mange af os kollapser i sofaen, når vi endelig får fri. Det kan betyde, at vi har svært ved at finde overskuddet til det fede DIY-projekt, vi egentlig gerne ville i gang med. Her får du tips til at få overskuddet tilbage! 

Du kender det garanteret godt. Man har alle mulige idéer til ting og sager, man gerne vil bygge, reparere og opfinde. Men når man endelig får tiden til faktisk at gå i gang, har man bare ikke mere at give af. Man er blevet brugt op af hverdagen. 

Vi danskere har en hel del, vi gerne vil nå og opnå. Vi stiller høje krav til vores arbejdsliv, vores familieliv, vores parforhold og… nåja, os selv. Det kan godt være stressende med alle de forventninger, og det kan dræne os for overskud til det, vi drømmer om at gøre. Derfor er det godt at have et tip eller to til at få overskuddet tilbage. 

Overskud på den økonomiske front 

Noget, der kan dræne de fleste, er rod i økonomien. Der kan komme store uforudsete udgifter, som er svære at håndtere, og her kan det dæmpe stressen at vide, at man let og hurtigt kan låne penge online. Vidste du fx, at du kan låne penge hos Leasy – firmaet, du nok kender for hårde hvidevarer og sjove TV-reklamer? 

I det hele taget kan det anbefales at kigge økonomien lidt i sømmene og få styr på sine lån og udgifter. Hvis der ikke er styr på pengene, kan regnestykket nemt ligge og ulme i baghovedet. Og det kan stresse, uden man overhovedet bemærker det. Med økonomisk overskud får du både ro i hovedet, og du får også råd til dit næste DIY-projekt. 

Mentalt overskud, god energi og inspiration 

Mentalt overskud er også en essentiel kilde til at få bedrevet noget i sin fritid. Dit DIY-projekt kræver et vist mentalt overskud af dig, så du er klar i hovedet til at bygge og finde på. Og ikke mindst kræver det mentalt overskud rent faktisk at have lyst og energi til at komme i gang. 

Det kan du opbygge på en meget simpel måde. Tag en pause i ny og næ, også når du er på arbejde. Læn dig tilbage i kontorstolen og tag et hurtigt kig på nyheder og gossip om kendte. Måske du ovenikøbet kan blive inspireret til en gør-det-selv-idé eller to. 

En pause på arbejdet er mere end OK – faktisk vil det gøre dig mere effektiv på den anden side, fordi du bliver klar i hovedet og får ny energi. Derfor er det direkte kontraproduktivt at presse dig selv, til du ikke kan mere. Hellere tage fem minutters pause! 

Fysisk overskud og kræfter til DIY 

Sidst, men ikke mindst, kan det være godt at opbygge en god portion fysisk overskud. At bruge sin fysik er faktisk fordelagtigt hele vejen rundt, for det giver også mere energi og en mere klar hjerne – perfekt til gør-det-selv. Med træningsredskaber fra Håndvægten er du godt i gang med at opbygge styrke til dit næste fede DIY-projekt.