JULEFODRING PÅ HOLBÆK NATURSKOLE

Den traditionsrige årlige fodring – for hele familien – af alle dyr finder i år sted onsdag 27. december – 3. juledag – kl.10:00-13:00.

I år er det overnissepigen Helle Laigaard – som til dagligt er naturvejleder i NVPRO/campus – som sammen med sine produktionsnisser vil tage imod børn, forældre og bedsteforældre med flere ved den Røde port ved indgangen – præcis klokken 10:00.

Så drager I alle sammen hen til indhegningen med Kronvildt og hvis I opfører jer pænt, kommer I ind i indhegningen, for der bliver kronvildtet fodret.

Så viser Helle og de andre julenisser vejen til Dådyrene, Sikaerne og Muflonerne. Hvis I er meget forsigtige, vil I måske kunne give Sikaerne håndmad; men det vil I få at vide og hvordan I skal gøre.

Når vi har nydt disse herlige dyr og fodret dem, traver vi sammen til Hr og fru Vildsvin. Hannen hedder i øvrigt Daniel (efter en tidligere ansat som nu er nisse et andet sted). De skal selvfølgelig også fodres og det skal naturskolens kaniner også.

Så slutter I alle sammen af på selve Naturskolen, hvor der bliver serveret kakao og æbleskiver.

Hvad er der bedre, sådan en 3. juledag, end at komme ud og trave store og små, se og høre om dyrene, hjælpe med at fodre dem og så slutte af med kakao og æbleskiver.

HUSK PASSENDE BEKLÆDNING OG FODTØJ – VI SES