JULEFODRING PÅ HOLBÆK NATURSKOLE

Den traditionsrige årlige fodring – for hele familien – af alle dyr finder i år sted torsdag 27. december – 3. juledag – kl.10:00-13:00.

Hvad er bedre – sådan en 3. juledag, end at komme ud og trave store og små, se og høre om dyrene, hjælpe med at fodre dem og så slutte af med kakao og æbleskiver

Overnissepigen Helle Laigaard – som til dagligt er naturvejleder i NVPRO/campus – vil sammen med sine produktionsnisser, blandt andet Zarah og Camilla, tage imod børn, forældre og bedsteforældre med flere ved den Røde port ved indgangen – præcis klokken 10:00. 

Husk at komme i god tid…

Så drager I alle sammen hen til indhegningen med Kronvildt og hvis I opfører jer pænt, kommer I ind i indhegningen, for der bliver kronvildtet fodret.

Så viser Helle og de andre julenisser vejen til Dådyrene, Sikaerne og Muflonerne. 
På vejen dertil skal I hilse på søskendeparret Birk og Alba som er to geder der er flyttet ind i år.
Og derudover skal vi også fodre høns og kaniner (hvad mon de skal have at spise)
 
Når vi er kommet ind i indhegningen med dådyr, sikaer og mufloner skal vi fodre dem. Hvis I er meget forsigtige, vil I måske kunne give Sikaerne håndmad; men det vil I få at vide og hvordan I skal gøre.

Når vi har nydt disse herlige dyr og fodret dem, traver vi sammen med overnisse og produktionsnisser hen til Naturskolen og slutter der, hvor der bliver serveret kakao og æbleskiver.

HUSK PASSENDE BEKLÆDNING OG FODTØJ – VI SES