KUU dimmitender fra NVPRO/campus

Så skete det endelig, DAGEN, den længe ventede dag i vores elevers kuu uddannelsesforløb. De har gennemført kombineret ungdomsuddannelse, og kan nu kalde sig erhvervsassistenter.

De har afsluttet et kapitel og får ovenikøbet et bevis derpå.

Tillykke med det.

Der har været personlige op- og nedture, faglige knuder og succéer og mange sociale forhold at forholde sig til gennem uddannelsesforløbet. Eleverne har udviklet sig helt vildt i deres kuu tid, og fuldførte med en blændende præstation til mundtlig eksamen lige før jul.

Nogen gange, så møder man mennesker på sin vej, med hvem man skaber nogle relationer, som bliver en del af ens valg, vi håber, at vores elevers møde med NVPRO har været en af de relationer, der har givet stof til eftertanke, og som vil bidrage positivt i deres fremtidige valg af livets mange retninger.

Held og lykke fremover til jer alle.
Zarah Harbo – Jonas Pettersson – Simone Nielsen – Anne Louise Meincke – Andreas Koch – Casper Larsen – Emil Jørgensen – Sandra Tymm-Andersen – Mia Jensen

KUU er en uddannelse, der er opstået som en del af EUD-reformen. Uddannelsen varetages i et institutionssamarbejde inden for et geografisk begrænset udbudsområde, og det betyder, at produktionsskolerne er en del af KUU sammen med en række andre institutioner – men på forskellig vis fra område til område. KUU er toårig, og er rettet mod lokal/regional beskæftigelse og videre uddannelse.