Pæd & Natur

Pæd & Natur er en del af Odsherred Naturskole og Anneberg Vandrerhjem, og der er her vi holder til. På linien vil du komme til at deltage i arbejdet med naturvejledning, og hjælpe med det praktiske arbejde på naturskolen. Naturvejledningen henvender sig typisk til aldersgruppen 0-9 år, men vi laver også mange andre arrangementer.

Linien er for dig, som gerne vil arbejde med pædagogik såvel som natur, og som måske også er nysgerrig på, hvordan man kan kombinere de to ting. Vi tilbyder dig et forløb med masser af indhold, læring og muligheder for at afprøve dig selv i forskellige sammenhænge, der kan derfor også forekomme lange arbejdsdage. Du har også mulighed for at komme i praktik.

Du kan se mere om vores daglige arbejde ved at like Odsherred Naturskoles Facebookside her

På linien arbejder vi med:

  • Pædagogik (børns udvikling, pædagogisk idræt, mobning, sundhed, læringsstile, mennesker med handicap m.m.)
  • Historiefortælling og cirkustricks (vi har f.eks. ethjulede cykler)
  • Biologiundervisning (skoven, snitteværksted, bål, fuglestemmer, krible krable dyr, vanddyr, troldeture, spiselige planter m.m.)
  • Formidling af f.eks. Blå Flag stationer om sommeren, på gågaden hver onsdag om sommeren og besøg i daginstitutioner
  • Deltagelse i arrangementer som Haunted House i Asnæscentret ved Asnæs Kulturnat, folde traner, male børn og lave rådyrburger ved Anneberg Kulturnat, og naturmiddage på Anneberg Vandrehjem
_MG_6210

Færdig på NVPRO hva' så?

Efter dit forløb hos os, kan du bl.a. søge ind på uddannelser som pædagog, naturvejleder eller en grunduddannelse på f.eks. HF. 

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte linien direkte kan du kontakte linielærer:

Linda Christensen – Direkte nr.: 41 86 55 48 – lc@nvpro.dk

NVPROkortSvinningetlf