Mission & Vision

Mission

På NVPRO/Campus er vores mission, at vi skal udvikle almene, personlige og erhvervsmæssige kompetencer hos eleverne. 

Vores kernekompetencer er, at:

  • Fremme elevernes almene dannelse, personlige og sociale udvikling med udgangspunkt i skolens praktiske udfordringer.
  • Udvikle elevernes valgkompetencer ved hjælp af rammer, hvor igennem der skabes rum for den enkelte elev. Gennem dette rum skal eleven selv kunne handle sig frem til en erkendelse af, hvad der er det rigtige valg i forhold til fremtidig uddannelse og/eller job.

Vi går efter at gøre vores elever parate til et samfund i hastig forandring, hvor kravene til omstilling, udvikling og stadig større viden hele tiden skærpes. Det er vores mål, at eleverne på NVPRO/Campus vil få styrket deres muligheder for at komme i egentlig uddannelse, når de afslutter deres forløb hos os.

 

IMG_7422

Vision

I fremtiden skal NVPRO/Campus være de unges fortrukne valg i Holbæk, Odsherred, Kalundborg og Sorø Kommune, når det gælder vejledning hen imod uddannelse og/eller job. 

Vi skal være den bedste skole i lokalområdet til at skabe et miljø, der fremmer læring samt udvikling hos de unge. Dette skal ske gennem gode fysiske såvel som psykiske rammer og kompetencer. Alt sammen med engagerede og tilfredse medarbejdere, som står med åbne arme for at modtage de unge.