Sundhedsprofil

Sundhed og motion på NVPRO’/Campus
På NVPRO/Campus går vi meget op i din sundhed og dig som elev. Dette gør vi naturligvis, fordi vi går op i dit velbefindende. Det er nemlig videnskabeligt bevist af diverse sundhedseksperter, at fysisk aktivitet og sunde madvaner kan øge indlæringen hos mennesker.

Det er derfor vigtigt for os, at du som elev får din daglige motion. Samtidig serverer vi både morgenmad,frokost og frugt i pauserne for at sørge for, at du får en sund og nærende kost imens du er på skolen.

Motion
Vi starter hver morgen på NVPRO/Campus med en form for motion. Det er din linielærer, der bestemmer, hvad i skal lave, men det kan typisk være en gåtur, inden den egentlige undervisning starter.

Vi har også et træningslokale på skolen, der er indrettet med de maskiner, som er nødvendige for at kunne træne de forskellige muskelgrupper i kroppen. Benyttelse af træningslokalet er for dig som elev gratis. Al træning i træningslokalet sker efter aftale med en lærer.

Det er som udgangspunkt obligatorisk for alle at deltage i de fysiske aktiviteter, vi planlægger her på stedet inden for mødetiden.

Kost
Motion og sund kost hører sammen, og på NVPRO/Campus sørger vores køkkenpersonale på Køkkenlinien hver dag for at lave en sund og nærende frokost, hvor fedtprocenten er i bund og de sunde kulhydrater i er top. Til morgen er der ligeledes et bredt udvalg af morgenmadsprodukter og nybagte boller, således at du får energi allerede fra morgenstunden. 

 

 

DSC_0049
foto elever 3