NVPRO/campus videoteam var på Fox Festival 25-26-27. maj 2017

2 lærlinge, 1 EGU elev, 3 produktionselever og 1 underviser var på fire dages 96 timers arbejde!

NVPRO/campus medielinje havde sagt ja til at løse opgaverne med, at dokumentere og markedsføre festivalen og samtidigt lave markedsføringsmateriale med henblik på næste års festival.

Mikkel Stanley Nielsen, Marck Zerlang Madsen, Selam Eyob, Nadja Eklund, Patrick Lind og Tobias Madsen arbejdede fra morgen til nat og lagde en kæmpe indsats i et presset miljø.

Underviser Dennis Breinbjerg siger: ”Det er helt fantastisk, at se eleverne tage så meget ansvar, vise initiativ og løse opgaverne til ug. Det var samtidigt en opvarmer til Vig Festivalen, hvor NVPRO/campus er repræsenteret med 14 elever før, under og efter hele festivalen.

Der blev taget stillbilleder og levende billeder af alle koncerter, publikum, festivalens forskellige aktiviteter og optagelse af arbejdet som frivillig på Fox Festival. Derudover var der selvfølgelig redigering m.m. af alt materialet som er blevet til forskellige film. Og så havde vi en specialopgave idet vi lavede en film for tour manageren for Boney M – Maize Williams, som skal bruges til markedsføring af bandet, blandt andet i Tyskland.

Selvom det var benhårdt arbejde, blev der også tid til at nyde det gode vejr og høre nogle af bandene f.eks Dúné, Gulddreng og KATO og selvfølgelig være sammen med dem på en helt anden måde fordi vi filmede og optog