Dansk-, matematik- og ordblindeundervisning

Almenundervisning på NVPRO/campus

Til dig som mangler 02 i dansk og matematik:

Som en del af dit produktionsskoleforløb, skal du have dansk og matematik, hvis ikke du har 02 i gennemsnit. Det skal du, fordi det er helt nødvendigt, for at komme ind på en erhvervsuddannelse, og det vil vi rigtig gerne støtte op omkring.

For at forberede dig så godt som muligt til videre uddannelse, har vi mange forskellige tilbud, der målrettes efter netop dit faglige niveau.

Vi finder dit niveau!

Når du starter på NVPRO/campus, tester vi dig i det / de fag du mangler. Det gør vi, for at kunne tilbyde dig det hold, der passer fagligt bedst til dig, og som du kan udvikle dig bedst på. Vi underviser på 3 forskellige niveauer:

Undervisning:

Hold 1:
Arbejder med dansk og matematik på dit værksted. Her vil der i tæt samarbejde med faglærer og underviser
laves et individuelt 3 mdr. forløb, der skal give dig grundlæggende færdigheder i dansk / matematik, og øge dit niveau gradvist, så du kan komme på hold 2.

Hold 2:
Undervises på hold og arbejder med de basiskompetencer, du allerede har. Vi arbejder målrettet videre mod at dygtiggøre dig, så du kan afslutte faget. Hvis du går med tanken om at tage EUD optagelsesprøven, så er dette holdet, hvor de færdigheder trænes.

Hold 3:
Er for eleven, der har styr på basisfærdighederne, og som gerne vil have afsluttet dansk eller matematik på 9. klasses niveau. Elever der er fyldt 18 på prøvedagen, vil få tilbudt at gå til afsluttende prøve efter endt undervisningsforløb.

Studiecafé:

Er for dig, der har lyst til at fordybe dig og dygtiggøre dig yderligere i dit fag. Én dag om ugen, vil du få tilbudt studiecafé, hvor der vil være en lærer tilstede til at hjæle dig.

Kontakt vores vejleder, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil på en rundvisning.

Dit navn : 
Din email : 
Emne : 
Din besked :