Unity

 

Overvejer du at investerer i Unity aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

Unity er en virksomhed med speciale i Softwareudvikling for videospil. Virksomheden blev grundlagt i 2004 i Danmark, da virksomheden oprindeligt hed Over the Edge Entertainment, men skiftede navn i 2007.
Unity kendetegner sig ved at de er på tværs af utrolig mange platforme, de er udvidet til blandt andet Desktop, mobil, konsol og virtuel reality platforme, og deres software er enormt populært, til IOS og Android mobilspils udvikling, af den grund at det er nemt at bruge, når man er begynder.

 

Udover deres platforme til IOS og Android, er Unity også inde over 3D og 2D spil, samt interaktive simuleringer, og du har sikkert set deres varemærke, hvis du spiller computerspil, og ser hvilke firmaer der har været inde over det pågældende spil.

Unity har i 2021 mere end 4500 ansatte, og en værdi på utrolig 155 mia kr. Så virksomheden har virkelig lagt sig i spidsen, når det gælder udvikling og markedsføring, for at kinne opnå en værdi som er så stor, og de vil også være blandt de helt store spillere, i mange år frem.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over. De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer.

 

Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.