VÆRFTSCAFEEN OVERGÅR SIGSELV

Elever og lærlinge på NVPRO/campus får virkelig prøvet sig selv af i november måned med Mortens aften og Vinsmagning

Der bliver virkelig mulighed for at følge produktionsskoleeleverne og lærlingene på Værftscafeen i Holbæk i løbet af november måned.

Alle er så småt gået i gang med at øve sig på julefrokosten som bliver holdt alle fredage og lørdage fra fredag den 24. november til lørdag den 16. december.

MORTENS AFTEN FREDAG 10. NOVEMBER OG VINSMAGNING TIRSDAG 14. NOVEMBER

Fredag den 10. november laver eleverne og lærlingene en Mortens aften menu med blandt andet rigtig gås.

Sidste år var Mortens aften krydret med Orø’s dejlige præst Kirsten Schmidt som fortalte om hvorfor vi egentlig holder Mortens aften. Det var en stor succes og derfor har man i NVPRO lagt hovederne i blød for at finde på en opfølgning til dette.

TEATERCHEF SIMON VAGN JENSEN

Det kan nu afsløres, at man har allieret sig med Teaterchef Simon Vagn Jensen fra Odsherred Teater som vil komme og fortælle om ”Mortens aften og andre LØGNEhistorier”.

Det lyder som om der er lagt op til en munter aften udover noget dejligt mad.

LAURA DELI’ AIRA OG BILL KYHL

Allerede tirsdag den 14. november er der vinsmagning på programmet. Så alle vinelskere gør jer klar til at komme denne aften.

Kvinden bag alle vinene fra Fugnano, Laura Deli’ Aira, kommer og fortæller om vinene sammen med vinspecialisten Bill Kyhl.

VIND EN UGES OPHOLD PÅ LAURA DELI’ AIRAS ARGRITURISMO I ITALIEN

I løbet af aftenen vil der blive trukket lod om en uges ophold i 2018 på Laura Deli’ Airas Argriturismo – man bestemmer selv hvornår man vil derned.

VÆRFTSCAFEEN NU OGSÅ MED TJENER OG LÆRLING

Der bliver selvfølgelig lavet en 5 retters menu som passer præcis til de vine som bliver vist og dette bliver igen en stor udfordring for elever og lærlinge.

Og så har Værftscafeen fået udlært tjener nemlig Steen Petersen. Steen er 54 år og er både udlært tjener og kok, begge fra Kong Hans Kælder/Falsled kro. Steen har arbejdet i restaurationsbranchen i 37 år og har nået den alder hvor han gerne vil give noget tilbage til det arbejdsliv han elsker og især til unge der kan få lidt ballast med på deres videre forløb i livet.

GÅ IKKE GLIP AF DISSE UNIKKE MULIGHEDER – TILMELD JER HURTIGST MULIGT! DET ER EFTER FØRST TIL MØLLE PRINCIPPET