Fordele ved en forhave med granitskærver

Der er mange grunde til, at du kan overveje at bruge granitskærver i din forhave. Ikke alene er det en dekorativ tilføjelse, der virkelig kan forbedre udseendet af dit hjem, men det har også en række andre fordele. Læs med i artiklen og få tricks til benyttelse af stenen!

Granitskærver – et godt forsvar med ukrudt
Hvis du f.eks. lægger et tykt nok lag, vil ukrudtet have svært ved at komme op mellem de små sten. Jo mindre størrelsen er, jo tættere er belægningen, og jo sværere er det for ukrudt at spire op. Så en belægning med 8-11 mm store sten vil reducere ukrudtet sammenlignet med en belægning på 16-22 mm. Hvis du lægger et fiberfilt under belægningen, vil du reducere ukrudtet endnu mere. Her kommer ukrudtet ikke fra jorden, men du kan stadig få nogle på overfladen. Disse overfladiske ukrudtsplanter kan dog let fjernes ved at trække dem op og fjerne dem.

Denne type sten er dekorativ og fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Desuden kan et lag granitskærver forhindrer ukrudt i at vokse, da det ikke kan trænge igennem de små sten.

Hjælp din have
Ukrudt kan være et reelt problem i enhver have, men det kan være særligt besværligt i en forhave. En af de bedste måder at håndtere dem på er ved at bruge granitskærver som belægning på din græsplæne.

Så hvis du er på udkig efter en attraktiv og funktionel måde at forbedre din forhave på, kan du overveje at bruge granitskærver. Det vil ikke kun få dit hjem til at se godt ud, men det vil også hjælpe med at reducere mængden af ukrudt, der vokser i din have.

Klik her og læs mere om granitskræver og bliv endnu klogere på stenen.