gør-det-selv

Kom godt fra start med dine gør-det-selv projekter

Godt begyndt er halvt fuldendt. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og det kan der være noget om. Kommer man skidt i gang med en opgave, er det svært at få den fuldført og gjort ordentligt. Læs med her, hvor vi giver dig tips til at komme godt fra start med dine projekter. 

Ikke alle har hænderne lige godt skruet på, men der er nu mange, særligt mænd, der er rigtigt gode til at bygge og lave en masse ting, og som altså nemt kan fixe et utæt vandrør eller smække en ny carport op. 

Print idéerne ud 

En af de ting, du kan gøre for at få en god start på dine gør-det-selv projekter er at skrive alle dine idéer ind på computeren og printe dem ud. Hvis du ser nogle tegninger eller billeder, kan du også printe dem ud og efterfølgende klæbe dem op på et stort bræt. Billige Epson 603 printerpatroner og andre kan købes på nettet, og dem må du have klar, inden du går i gang. Når du har klæbet alle idéerne op, har du en dejlig inspirationstavle, du kan kigge på, mens du arbejder på projektet. 

Hvad er linkbuilding? Ja, man kunne tro, at det var noget med gør-det-selv, da der er tale om noget med at bygge, men det er det altså ikke. Dog kan man også selv lave linkbuilding, men her er der altså tale om noget helt andet end at bygge carport eller renovere badeværelse.